ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  :::  

    foto     

 
 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
            Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος 

     ειδ. υπογονιμότης  καθ'έξιν (επαναλαμβανόμενες) αποβολες

 

 

 
 

 Θεματολογία και σύγχρονη αρθρογραφία για μαιευτικά - γυναικολογικά  και θέματα υπογονιμότητας -  Ανοσολογίας αναπαραγωγής  με εκλαϊκευμένη γραφή 

 

 

  Σήμερα είναι: 


 

4/10/2012

Συμμετοχή στό πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου μαστού για δωρεάν εξέταση μαστών για όλο τον Οκτώβριο μέσω της διαδικτυακής εταιρείας doctoranytime.gr

Έκπτωση 40% στούς ασφαλισμένους Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (γυναικολογική εξέταση - εξέταση μαστών - κοιλιακό/διακολπικό 3D/4D υπερηχογράφημα)

http://www.doctoranytime.gr/DoctorProfile.aspx?Of=2&Code=119

 


 

 29/9/2012 

 
Εκδήλωση για την επίσημη έναρξη του του πρωτοποριακού ανοικτού τμήματος εξωσωματικής γονιμοποίησης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής. 
 
 
 
 
Ενδιαφέρουσες ομιλίες (σε μορφή pdf):
 
 
2. Εμβρυολογικο εργαστήριο Παρουσίαση κ. Τριανταφύλλου  Η σημασία του εμβρυολογικού εργαστηρίου
 
3. Διερευνηση υπογόνιμου ζευγαριού Παρουσίαση κ. Μακρή σύμφωνα με τις σύγχρονες απόψεις
 
 
 
 

 12-13-14/9/2011

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για παροχή ιατρικών εξετάσεων στις γυναίκες που ζουν στην περιφέρεια, σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά, υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ‘Ιατρικής Βοήθειας για όλη την Ελλάδα’ με τίτλο «Η Ρέα ταξιδεύει και προστατεύει».

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής για την προαγωγή της υγείας των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας που δυσκολεύονται να τύχουν ιατρικής βοήθειας λόγω της γεωγραφικής τους τοποθεσίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής επισκέφθηκε τη Σέριφο στις 12 Σεπτεμβρίου και την Κύθνο στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2011 και πρόσφερε δωρεάν πλήρη γυναικολογικό έλεχγο που περιελάμβανε γυναικολογική εξέταση (συμπεριλαμβανομένου τεστ ΠΑΠ), γυναικολογικό υπέρηχο, υπέρηχο μαστού και κλινικό έλεγχο μαστού σε δεκάδες γυναίκες.

Το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας για όλη την Ελλάδα έχει στόχο να προάγει την έννοια της πρόληψης και τη σημασία της για την υγεία όλων μας.

       
 
 
 
 
 
 
 

 
 Λεωφ.Κηφισίας 105 ΑμπελόκηποιΤ.Κ. 11523


τηλ: 693-6981082 210-6981082


Ημέρες-Ώρες ιατρείου: ΔΕ-ΤΕ-ΠΕ 18:00-21:00


Εγγραφές - Ερωτήσεις
Εδώ, συμπληρώνοντας το Ονοματεπώνυμό σας και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Επίσης οι ασθενείς μου μπορουν να παραλάβουν εντολές συνταγογράφησης εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ, αποθηκευμένες είκονες υπερηχογραφημάτων, γυναικολογικής επίσκεψης, κολποσκόπησης όπως και απαντήσεις των εξετάσεών τους ηλεκτρονικά.


Νεα απο το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων